MALATYA / BATTALGAZİ - Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu

MEHMET DİKİCİ - OKUL MÜDÜRÜ

1981 yılında  Adıyaman İli Sincik ilçesinde doğdu. İlk Öğrenimini Sincik  Çamdere  İlköğretim Okulunda,  orta öğrenimini Kahta Lisesinde tamamladı.2002 yılında lisans öğrenimine başladı. 2006 yılında Gaziantep Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı.2020 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü  Eğitim Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı.

2006 yılında öğretmenlik mesleğine başladı. İlk görev yeri olan Şanlıurfa Siverek Cumakale İlkokulunda  8 yıl müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı. 2014- 2016  yılları arasında  Malatya Pütürge ilçesi Sorguçlu Karan İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı.2016 yılında Malatya Doğanşehir-Elmalı Ayşe Küçük İlkokulunda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2021-2023 yılları arasında  Malatya Battalgazi Melekbaba  İlkokulunda müdür yardımcısı  olarak çalıştı. 13.11.2023 tarihinden itibaren Malatya Battalgazi Tevfik Memnune Gültekin İlkokulunda müdür olarak göreve başladı ve halen görevine devam etmektedir.